Neolife (GNLD) - mahdollisuus voi muuttaa elämäsi

Perheellämme on  jo 13 vuoden kokemus riskittömästä, kansainvälisestä Neolife-liiketoiminnasta.

Neolife on tuonut tuloja, mutta ennen kaikkea terveyttä, hyvinvointia ja ystäviä, mutta se on antanut myös rohkeuden elää omaa elämää, tehdä rohkeita päätöksiä ja nauttia niiden tuomasta vapaudesta.

Neolifesta tuli Annelle päätyö vuonna 2007. Mielenkiintoinen, yli 24 vuotta kestänyt työsuhde Pyhäjokiseudun toimittajana vaihtui yrittäjyyteen ensisijaisesti perhesyistä. Pojat Atte (s. -96) ja Ante (s. -02) saivat Neolifen ansiosta äidin kotiin.

Kun nuorempikin pojista meni syksyllä 2009 kouluun, palasi Anne lehtialalle jatkaen sivutoimisesti Neolife-liiketoiintaa. Tällä hetkellä hän työskentelee Kalajokilaakson ja Keskipohjanmaan yhteistoimituksessa Ylivieskassa.

Neolife on tuonut perheellemme vapauden lisäksi puhtautta, terveyttä, hyvinvointia, valtavasti uusia ystäviä ympäri maapallon sekä ihania matkoja.

Neolife vienyt meidät muun muassa San Franciscoon ja Las Vegasiin USA:ssa, Cancuniin Meksikoon ja Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan. Juhannuksen 2008 vietimme Neolife/GNLD:n 50-vuotisjuhlilla Lontoossa.

Neolifen kanssa olemme tehneet kaikkinensa yhteensä yli 30 erilaista matkaa edellä mainittujen lisäksi muun muassa Roomaan, Barcelonaan, Mallorcalle, Venetsiaan ja useita kertoja Tallinnaan sekä lukuisiin muihin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla. Turkkiin olemme tehneet puolikymmentä  tiimimatkaa.

Jos haluat tietää Neolifesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, soita alla olevaan numeroon tai lähetä viestisi yhteystietolomakkeella tästä.

Ota yhteyttä, jos haluat:
- taloudellista vapautta
- pieniä lisätuloja tai moninkertaistaa tulosi
- päättää itse omista asioistasi
- rohkeutta uusiin päätöksiin
- matkustella mielenkiintoisiin kohteisiin
- elää terveempää elämää
- positiivisia ihmisiä ympärillesi
- mielenkiintoista tekemistä
- riskitöntä yrittämistä

Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista Neolifen yhteistyökumppanina.

Kysy lisää:
Anne Mattila, puh. 040-5481513

Kuvagalleriasta näet kuvia joiltakin matkoiltamme.

* Kuvagalleria, kaikki GNLD-kuvat
* San Franciscon maailmankonfenessi
* Tiimimatka Turkkiin lokakuussa 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

  


Kuusi mitalia paranolympialaisista ottaneella Dave Kileyllä on asenne kohdallaan. Pyörätuolissa istuvalta mieheltä olemme oppineet paljon oman asenteen tärkeydestä. Kuva maailmankonferenssista Lontoosta 2008.

 

Maailman suurimman liiketoiminnan naisena rakentanut Annamaria Riccardi (vas.) sekä minä, Katariina Viitaluoma ja Raija Haapa. Kuva Kapkaupungista 2007.

Nigerialaiset kauhistuivat, kun kuulivat, että helmikuussa 2007 Kapkaupungin ja Oulaisten lämpötilaero oli vajaat 60 astetta. Nigerialaisten ystäviemme piti kokeilla valkoista ihoamme, onko se jotenkin erilaisempi kuin heillä!